Υπηρεσίες
Facility Management

Ποιοί Είμαστε

Στην Terra Fms αποστολή μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών facility management για όλες τις ανάγκες σας

Στην Terra Fms επιδιώκουμε να κάνουμε την εργασιακή ζωή του ανθρώπινου δυναμικού κάθε εταιρείας πιο εύκολη, ευχάριστη και αποδοτική, συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων-πελατών μας. Οι εργασιακοί χώροι εξελίσσονται και διαμορφώνονται τοποθετώντας στο επίκεντρο τους εργαζόμενους, το περιβάλλον, την υγιεινή και την ασφάλεια. Αποστολή μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, συνεισφέροντας στη δημιουργία ενός υγιούς ,ευχάριστου, δυναμικού και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος.

Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο Facility Management Services που παρέχουμε εγγυάται την αποτελεσματική διαχείριση των κτηρίων, την εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων και την προληπτική συντήρηση των κτηριακών υποδομών. Οι σύγχρονες μελέτες δείχνουν ότι η ολοκληρωμένη διαχείριση των κτιριακών εγκαταστάσεων μπορεί να επιμηκύνει τον κύκλο ζωής τους έως και 50%, επιφέροντας προστιθέμενη αξία στα ακίνητα και συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξή τους.

Επιδιώκουμε να κάνουμε την εργασιακή ζωή του ανθρώπινου δυναμικού κάθε εταιρείας πιο εύκολη, ευχάριστη και αποδοτική, συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων-πελατών μας.

Ταυτόχρονα, διασφαλίζουμε με τη δική μας ανάπτυξη οικονομική ευημερία προς όφελος των εργαζομένων και των Μετόχων της εταιρείας μας.

Στην Terra FMS φροντίζουμε κάθε εταιρεία – πελάτη μας ξεχωριστά. Αναγνωρίζουμε ότι κάθε επιχείρηση έχει τις δικές τις μοναδικές και σημαντικές ανάγκες και αυτές αναλαμβάνουμε να ικανοποιήσουμε με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο. Με συνέπεια, επαγγελματισμό, αξιοπιστία, ποιότητα υπηρεσιών, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε. Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται για να ανταποκρίνεται στις συνθήκες και τις απαιτήσεις του δικού σας εργασιακού περιβάλλοντος. Υποστηρίζουμε πλήρως τις διαφοροποιημένες ανάγκες επιχειρήσεων ως προς το ωράριο και τις συνθήκες λειτουργίας, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στα δεδομένα, τις συνθήκες και τις ώρες της δικής σας επιχείρησης, ώστε να μην παρακωλύεται η δραστηριότητά σας.

Επαγγελματισμός

Διαχειριζόμαστε τις κτηριακές εγκαταστάσεις σας με συνέπεια, φροντίδα και επαγγελματισμό

Αξιοπιστία

Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης για την αποδοτική λειτουργία της επιχείρησής σας

Ποιότητα υπηρεσιών

Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της επιχείρησής σας με την πλέον υψηλή ποιότητα υπηρεσιών

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας

Οι υπηρεσίες μας

Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο Facility Management Services που παρέχουμε εγγυάται την αποτελεσματική διαχείριση των κτηρίων, την εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων και την προληπτική συντήρηση των κτηριακών υποδομών

Συχνές Ερωτήσεις

Η Διαχείριση Εγκαταστάσεων – Facility Management μπορεί να οριστεί ως τα εργαλεία και οι υπηρεσίες που υποστηρίζουν τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα των κτηρίων, των εγκαταστάσεων, των υποδομών και των ακινήτων. Διασφαλίζει τη λειτουργικότητα, την άνεση, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του δομημένου επαγγελματικού περιβάλλοντος, ενσωματώνοντας ανθρώπους, τόπο, διαδικασίες και τεχνολογία.

Οι υπηρεσίες το Facility Management διασφαλίζουν συνθήκες καθαριότητας, υγιεινής, ασφάλειας και διευκολύνσεων στις κτηριακές εγκαταστάσεις μια επιχείρησης.

Η Terra FMS σάς προσφέρει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών:
 • Καθαρισμοί γραφείων (εσωτερικός καθαρισμός)
 • Καθαρισμοί κτηρίων (καθαρισμός κτηρίου και χώρων εξωτερικά)
 • Απολυμάνσεις
 • Απεντομώσεις – Μυοκτονίες
 • Συντήρηση και διαμόρφωση πρασίνου
 • Παροχή προσωπικού Hospitality
 • Μεταφορά προσωπικού
 • Διαχείριση ανακυκλώσιμων υλικών
 • Στατικές φυλάξεις
 • Συστήματα ασφαλείας
 • Μελέτες ασφαλείας

Για να μπορεί το ανθρώπινο δυναμικό να είναι πιο παραγωγικό και να αισθάνεται ασφάλεια και ευχαρίστηση στο εργασιακό περιβάλλον του, πρέπει οι κτηριακές εγκαταστάσεις να είναι λειτουργικές, ασφαλείς και φιλόξενες. Η Διαχείριση Εγκαταστάσεων - Facility Management αναλαμβάνει οτιδήποτε περιβάλλει τους ανθρώπους στις εγκαταστάσεις και στους χώρους εργασίας, διαμορφώνοντας και διασφαλίζοντας αυτό το περιβάλλον εργασίας.

Η ποιοτική και συνεπής διαχείριση κτηριακών χώρων και εγκαταστάσεων συμβάλει στην απόδοση της επιχείρησής σας. Το Facility Management προσφέρει ευελιξία στη διαχείριση καθημερινών λειτουργιών, εξοικονομεί πόρους σε ανθρώπινο δυναμικό και δαπάνες, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης.

Διαμορφώνουμε, σε άμεση επικοινωνία και συνεργασία μαζί σας, το πακέτο των υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας. Με αξιοπιστία και ευελιξία, καταγράφουμε τις ανάγκες σας, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες που χρειάζεστε και σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση και προσέγγιση για κάθε περίπτωση.
 

Οι πελάτες μας

Είπαν για εμάς

Westnet

Η Terra FMS αποτελεί έναν πολύτιμο συνεργάτη μας, ο οποίος ανταποκρίνεται καθημερινά με τον καλύτερο τρόπο στα θέματα που σχετίζονται με τη διαχείριση του κτιρίου. Με μια πλήρη ομάδα από ικανότατους επαγγελματίες, είναι πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειαστεί, δίνοντας λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά, ειδικά κάτω από τις απαιτητικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Sunlight

Συνεργαζόμαστε με την Terra FMS τα τελευταία χρόνια και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η ομάδα υποστήριξης αποτελείται από εξυπηρετικούς και αφοσιωμένους επαγγελματίες οι οποίοι ανταποκρίνονται γρήγορα και με συνέπεια στις ανάγκες μας. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα την Terra FMS σε όποιον αναζητά έναν εξαιρετικά αξιόπιστο συνεργάτη με εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση στη διαχείριση εγκαταστάσεων.

Public Group

Υπηρεσίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου που καθιστούν την Terra FMS πρώτη στην κάλυψη των αναγκών των κεντρικών μας γραφείων . Αυτό που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της Terra FMS είναι η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η ευελιξία απέναντι στα έκτακτα θέματα που προκύπτουν. Σας ευχαριστούμε που καθημερινά ανταποκρίνεστε θετικά στις ανάγκες μας.

Olympia

Οι υπηρεσίες της Terra FMS συμβάλουν ουσιαστικά στο να παρέχουμε στους εργαζόμενους μας ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον εργασίας, υψηλού επιπέδου, με άμεση επίδραση στο στόχο μας που είναι η ικανοποίηση τους, η ευημερία, η ποιότητα της εργασίας τους, και την εταιρική μας κουλτούρα. Η Terra FMS με προσήλωσή στις σχετικές διατάξεις της νομοθεσίας, τα αντίστοιχα πρότυπα και τις διεθνείς καλές πρακτικές και με συνεχή ανταπόκριση στις ανάγκες μας αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Maroulis Travel

Ξεκινήσαμε πρόσφατα τη συνεργασία με την Terra FMS και οι εντυπώσεις από την απολύμανση του στόλου μας είναι ήδη άψογες. Το προσωπικό τους διακρίνεται για τον επαγγελματισμό, την προσοχή στη λεπτομέρεια και κυρίως την αποτελεσματικότητα στην εργασία τους. Σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές τιμές, συστήνουμε ανεπιφύλακτα την Terra FMS ως τον ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε είδους απολύμανση υψηλών προδιαγραφών.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας:


Email:

info@terra-fms.gr

Τηλέφωνο:

210 8181585

Βρείτε μας::

Θηβαϊδος 22, Κηφισιά, 14564